טעם ראשון לקטנטנים

כמה מהנה זה לשבת לאכול עם ילד שאוכל ה-כ-ו-ל. בכל צבע ובכל מרקם.

טעם הוא חוש נרכש. מה שאומר, שככל שהילדים יחשפו לטעמים שונים בגיל צעיר, כך יגבר הסיכוי שהם יהפכו לבוגרים בעלי חוש טעם איכותי המבוסס על טעמים, מרקמים ותיבול מגוון ובריא.

טעמים ראשונים זו סדנה שמוקדשת לאוכל טעים, בריא, מזין ומגוון לפעוט שלך. נלמד איך אפשר להפחית את השימוש בסוכר המעובד ובחומרי טעם מלאכותיים ועדיין להכין אוכל אטרקטיבי ומהנה. נחשוף את הפעוטות לירקות, לפירות וחומרי גלם איכותיים, מהם ניתן להכין כל טוב איכותי ומזין.

נריח, נמשש, נמעך ונטעם …. יצא לנו ממש מושלם!

בכל מפגש מתוכננות 3-2 תחנות כמו מישוש השומשום והכנת טחינה או קילוף סלק וגירודו כדי להכין סלט סלק מתוק ללא תוספת סוכר ושימוש בצבע המדהים של הסלק להכנת תמונת חותמות מקליפות הסלק.

ההצעות רבות והעשייה מהנה.

כל מפגש יוקדש לחומר גלם אחר – הכרת חומר הגלם על סגולותיו, טעימות והכנת מאכל טעים ופשוט כתוספת לתפריט הביתי.

משך הפעילות כ-45 דקות עד 25 משתתפים במפגש.

זוהי בהחלט ההזדמנות לתפוס את הקטנטנים עם טעמים בריאים, כל עוד אנחנו יכולים! רבים ממליצים, הצטרפו גם אתם.

אם הפעילות הזו פתחה לכם את התיאבון לעוד כמה הרגלים בריאים לאמץ אל התא המשפחתי, מוזמנים לדף של בישול בריא. כנסו כנסו!